Η Ομάδα

Ο Αχιλλέας Καραουλάνης αποφοίτησε από την Τουριστική Σχολή Εκπαίδευσης και Κατάρτισης της Θράκης και παρακολούθησε μεταπτυχιακά σεμινάρια στην Ελβετία με θέμα «Food & Beverage Management Inter Consulting Hotelier Tourism design». Στη συνέχεια εξειδικεύτηκε στα αντικείμενα bar management και mixology στο International Bartending School της Νέας Υόρκης. Έχει εργαστεί ως υπεύθυνος σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες και επιχειρήσεις στο χώρο της εστίασης και ως εκπαιδευτής στον Οργανισμό Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης του Υπουργείου Τουρισμού. Είναι μέλος τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό της Διεθνούς Ένωσης Bartenders και πιστοποιημένος I.B.A. Trainer (International Bartenders Association Trainer). Επίσης διετέλεσε Γενικός Γραμματέας και Μέλος στο διοικητικό συμβούλιο αυτής στην Ελλάδα Ε.Μ.Ε. Έχει διακριθεί σε πολλούς διαγωνισμούς τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

teamBAR

Η Bartenders αποτελείται από μια ομάδα βραβευμένων mixologists και ειδικών των χώρου από την οποία επιλέγονται τα κατάλληλα άτομα για κάθε εκδήλωση. Κάθε μέλος της ομάδας μας έχει εκπαιδευτεί πλήρως στην International Bartending School® της Bartenders, ενώ φροντίζουμε να τηρεί τις υψηλές προδιαγραφές επαγγελματισμού της εταιρείας μας.

Στο προσωπικό μας περιλαμβάνονται: διοργανωτές event, bar managers, bartenders/ barmaids, mixologists, υπεύθυνοι υποδοχής (hosts/hostesses), άτομα για σέρβις υποδοχής (welcome servers), σερβιτόροι/σερβιτόρες (servers waiters /waitresses).